Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει εδώ και ένα μήνα η Έρρικα Μπρόγιερ. Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest.
Ο παραγωγός ενημέρωσε τους συντελεστές αλλά και το κοινό ότι η Μπρόγιερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και θα απουσίαζε κάποιο διάστημα από την παράσταση.
Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε η αγαπημένη ηθοποιός και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα.
Το τελευταίο διάστημα η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα Βουτσά, την αδερφή της Μαργαρίτα και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Ο πρώτος σύζυγος Κώστας Βούτσας ενημερώνεται συνεχώς για την υγείας της.
- Τα μπλόκα «σπρώχνουν» στον Φεβρουάριο τα προσυνέδρια της ΝΔ – Δεν θα μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης
- Ιράν: 26χρονος θα εκτελεστεί λόγω συμμετοχής στις διαδηλώσεις – «Τελεσίδικη η απόφαση»
- Συντριβή Falcon στην Άγκυρα: Θρίλερ με Κύπρια αεροσυνοδό που συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές – Τι ερευνούν







