Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του μεταξύ τους ντέρμπι και την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του διαιτητή, θα έχει και συνέχεια. Και οι δύο «δικέφαλοι» θα κληθούν να απολογηθούν για όσα υποστήριξαν.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στους δύο Δικεφάλους για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των ομάδων «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και «ΠΑΕ ΑΕΚ» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2α και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Θυμίζουμε πως όταν έγινε γνωστό πως ο Μελισσανίδης παραπονέθηκε στον διαιτητή για τα φάουλ που υπέδειξε στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας. Η ΑΕΚ απάντησε λέγοντας πως δεν μπορούν να μιλούν εκείνοι που γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο και θυμίζοντας όσα είχαν γίνει στο «ντέρμπι τίτλου» στην Τούμπα με την εισβολή Σαββίδη, ενώ ο ΠΑΟΚ κάλεσε ΚΕΔ, ΕΠΟ, Αυγενάκη και Χρυσοχοΐδη να κάνουν έρευνα γύρω από το περιστατικό.

Όλα αυτά φέρνουν πλέον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντιμέτωπους με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.