«Εμείς δεν θα σπεκουλάρουμε πάνω στο ευαίσθητο ζήτημα του προσφυγικού, όπως έκανε η ΝΔ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και όπως συνεχίζει και στην κυβέρνηση» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»- κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για «καταστροφική αδράνεια τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης» και «επιστροφή σε επικίνδυνες πρακτικές καταστολής και αυταρχισμού». Δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στους ανθρώπους που βασανίζονται και ζουν σε αντίξοες συνθήκες και θα πιέζουμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της».

«Γόνιμο το τελευταίο τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτήρισε «ενδιαφέρον, γόνιμο και παραγωγικό» το τελευταίο τριήμερο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και «αφετηρία μιας μεγάλης προσπάθειας για να μεγαλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να αντιστοιχιστεί με τις χιλιάδες κόσμου που είναι κοντά μας».

Όπως είπε, «η διεύρυνση για εμάς δεν έχει μόνο ποσοτικά χαρακτηριστικά, άλλα έχει ως στόχο το άνοιγμα προς την κοινωνία, τη σύνδεσή μας με τους χώρους εργασίας και με τις γειτονιές» και υπογράμμισε πως «η Αριστερά είναι για τα δύσκολα».

«Αυτό που θέλουμε, είναι να διαμορφώσουμε ένα όραμα για την κοινωνία του αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από