Eίναι 11 ετών, πατάει γκάζι στα καρτ από την ηλικία των επτά ετών – ίσα που μόλις γνώρισε το Δημοτικό σχολείο – και πέρσι, κατάφερε να κερδίσει δύο Πανελλήνιους τίτλους, στην Mini και Mini B κατηγορία, αλλά και ένα σημαντικό έπαθλο, στην Rotax Micro Max. Ο Γιώργος Καφαντάρης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Γιώργου Λαζαράκου, και μέχρι σήμερα, δουλεύει  με την ομάδα του Γιάννη Αντωνιάδη (Ray Motorsports).

Ο μικρός έλληνας «Σουμάχερ» στα καρτ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αντιθέτως, ετοιμάζει βαλίτσα, μετά τις διακρίσεις και την κατάκτηση στο Rotax Max Challenge Hellas 2019 ,  για τον Παγκόσμιο τελικό του θεσμού!

Συγκεκριμένα, θα πάρει μέρος, το φθινόπωρο,  στις 19 με 26 Οκτωβρίου, στον Παγκόσμιο Τελικό στα καρτ, στο Rotax Max Challenge Grand Finals, στην »Ολυμπιάδα» του karting , που θα πραγματοποιηθεί στη Νάπολη . Ο Γιώργος Καφαντάρης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη διεθνή του συμμετοχή, για μια νέα διάκριση και ποιος ξέρεις, ίσως και έναν Παγκόσμιο Τίτλο!

Πάντως, ήδη, προετοιμάζεται για την »πίστα» της πλατείας Αγίου Γεωργίου , στην Πάτρα, όπου εκεί ο μικρός Πρωταθλητής θα υπερασπιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου την πρώτη θέση στο βάθρο που είχε κατακτήσει στο περσινό P.i.C.K.