Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν έχετε κανονίσει το σαββατοκύριακο, που καταφθάνει, την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση, πάντως το αστρολογικό σκηνικό εκείνου του διημέρου ευνοεί ταξιδάκια κι εξόδους, καθώς την Κυριακή  9/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3 Ιουλίου.

Το διάστημα αυτό, όλοι θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και εύκολα θα δημιουργούμε παρέες, με τις οποίες θα διασκεδάσουμε, αλλά και θα ανταλλάξουμε ιδέες, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στο πρόγραμμα είναι επαφές και συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα, γεγονός που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν δοκιμαστεί, ενώ οι τυχόν νέες γνωριμίες είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί κι Υδροχόοι καθώς επίσης και της φωτιάς, τουτέστιν Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

Νοσταλγία

Προς το παρόν, σήμερα Πέμπτη 6/6 καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, οικογενειακά ζητήματα εξακολουθούν να μας απασχολούν. Με ηρεμία και μέσα από ειλικρινή συζήτηση προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα, βρίσκοντας την χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και κοντινών σας ανθρώπων. Παράλληλα προσπαθήστε να ελέγξετε τυχόν φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και κυρίως αποφύγετε να γίνετε χειριστικοί και εξουσιαστικοί.

Είναι σημαντικό στην πορεία της ζωής να νιώθεις ευγνωμοσύνη για όσα έχεις αποκτήσει, συνάμα να εξελίσσεσαι και να δημιουργείς καινούργια δεδομένα, και παράλληλα  να προσφέρεις τη φροντίδα σου και να εκφράζεις την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Καρκίνοι, οι οποίοι καλείστε να κινηθείτε με το βλέμμα στο τώρα και να δημιουργήστε καινούργιες, όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι για χάρη των όσοων έχετε ζήσει σε άλλες εποχές ανέχεστε διάφορα, έτσι όμως συσσωρεύετε ένταση και δεν θα αργήσει το ξέσπασμα.

Δίδυμοι και Τοξότες πριν αναζητήσετε το κάτι παραπάνω δημιουργήστε ένα μαξιλαράκι προστασίας, υλικό ή συναισθηματικό.