Σε πόσες παραλλαγές μπορούμε να φτιάξουμε το αγαπημένο δίδυμο, μπακαλιάρος και πατάτες;

Ο σεφ Κωνσταντίνος Μπουγιούρης προτείνει 4 και είναι όλοι εξαιρετικοί.

Πέρα από το κλασικό μπακαλιάρο με κουρκούτι και σκορδαλιά πατάτας που είναι ό,τι πρέπει για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, μας προτείνει πατατοσαλάτα με μπακαλιάρο ποσαρισμένο σε ελαιόλαδο, έναν πανεύκολο μπακαλιάρο με πατάτες γιαχνί και τις κάπως πιο ιδιαίτερες αγκινάρες παπουτσάκια γεμιστές με μπακαλιάρο.

Τις συνταγές θα τις βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου με το Βήμα της Κυριακής.