Με όλους τους διεθνείς παρόντες, αφού επέστρεψε και ο Εμμανουηλίδης από την Εθνική Νέων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα επιθετικής κι αμυντικής τακτικής. Ο Γιώργος Δώνης εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος παίζει με τρεις στόπερ συνήθως, κάτι που σημαίνει ότι θέση δίπλα στον Μακέντα διεκδικεί και ο νεαρός Καμπετσής, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







