Καμία πρόθεση για την απόκτηση του Νεϊμάρ δεν έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «COPE» οι «μερένχες» δεν θα κινηθούν για να κάνουν τον Βραζιλιάνο κάτοικο Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο κόσμος της Ρεάλ δεν είναι ιδιαίτερα… θερμός για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, κάτι το οποίοι φαίνεται πως οδηγεί τον Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει πίσω στο θέμα απόκτησής του.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι οι Μαδριλένοι κινήθηκαν δυναμικά για την απόκτηση του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο «έπεσαν σε τοίχο».

- Νέο «Ανακαινίζω»: Σε δύο φάσεις η υλοποίηση του πρόγράμματος – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και οι αιτήσεις
- Ποιοι πληρώνονται από 1 έως 5 Ιουνίου – Όλες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ανατροπή στο Κληρονομικό Δίκαιο: Οι 10 μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για περιουσίες, διαθήκες και ελεύθερες συμβιώσεις







