Το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την ομαδική selfie που ανέβασαν οι Πράσινοι στα social media, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0.
Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και την έκαναν repost όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη είναι μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, με τις σπουδαίες εμφανίσεις τους. Το βράδυ του Σαββάτου ο Φεντερίκο Μακέντα με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Τριφυλλιού, το οποίο δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ματς με τον Πανιώνιο και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Οι καλές ομάδες γίνονται σπουδαίες όταν τα μέλη της εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και το εμείς μπαίνει πάνω από το εγώ. Συνεχίζουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά.
https://www.instagram.com/p/BpKqvTKHdtZ/?taken-by=federicomachedaofficial
- Πιερρακάκης από το Eurogroup: «Πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν δρόμο βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης»
- Ένταση στην Βουλή με Κυρανάκη και Κωνσταντοπούλου: Oι «υπερασπιστές βιαστών» και το «κρεσέντο σεξισμού»
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Ερώτηση Γεροβασίλη στη Βουλή για το δημοσίευμα της Haaretz







