Μονόχρωμα, πολύχρωμα, με φλοράλ μοτίβα ή ρομαντικές λεπτομέρειες, maxi, mini ή μέχρι το γόνατο, κολλητά ή πιο αέρινα, σε ιδιαίτερα σχέδια ή μη, με δαντέλα και ανοίγματα για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, τα φορέματα αποτελούν μια πρακτική αγαπημένη λύση για να είσαι ντυμένη όμορφα, να νιώθεις άνετα και δροσερά το καλοκαίρι ακόμη και όταν το θερμόμετρο χτυπάει σαραντάρια. Μπορείτε να τα πάρετε μαζί και στις διακοπές σας, καθώς πιάνουν πολύ λίγο χώρο, ακόμη και όταν είναι διπλωμένα, ενώ σας χαρίζουν μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Οσο για τα must have φορέματα για αυτό το καλοκαίρι. Απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα σας, εάν δεν το έχετε τώρα με τις εκπτώσεις μπορείτε οικονομικά να το αποκτήσετε είναι το μαύρο μίντι φόρεμα, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ακόμη και με σνίκερ.

Τα λευκά φορέματα ανάλογα με το υλικό ή το σχέδιό τους, είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, κάνουν απίστευτη αντίθεση με το μαύρισμα και κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Ενα άλλο κομμάτι, που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση είναι το βαμβακερό λινό φόρεμα σε λευκό χρώμα και γενικότερα σε ουδέτερους τόνους, με μανίκια ή έξωμο, κοντό ή πιο μακρύ, με ανοίγματα στο πλάι, που μπορούμε να φορέσουμε με τα σανδάλια μας από το πρωί.

Της μόδας παραμένουν τα φλοράλ φορέματα, δηλαδή αυτά με τα έντονα λουλούδια σε όποιο σχέδιο και απόχρωση σας πηγαίνει περισσότερο, αναδεικνύει το σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά σας.

Τη μέρα φόρεσε το με φλατ mules ή με τα sneakers σου και το βράδυ με ψηλά πέδιλα. Το ίδιο ισχύει και τα καρό και τα leopard φορέματα ή τα φορέματα με τα περίεργα prints, καθώς και τα ριγέ και αυτά με τα πουά.

Για μια πιο μοδάτη εμφάνιση οπωσδήποτε θα πρέπει να εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας εφέτος το καλοκαίρι ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του κίτρινου, ενώ παίζουν πολύ και το μπλε και το πράσινο.

Οτι και αν επιλέξετε να θυμάστε ότι και κατά κατά την αγορά ενός φορέματος πάντα δοκιμάζουμε και επιλέγουμε ότι μας ταιριάζει και όχι ότι μας αρέσει