Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού επιφυλάσσει εκπλήξεις για μερικά ζώδια που θα φανούν ιδιαίτερα τυχερά. Κάποια άλλα πάλι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και μόνο την τύχη με το μέρος τους δε θα έχουν, ωστόσο μη το βάζετε κάτω. Σκεφτείτε ότι είναι ακόμη καλοκαίρι.

Κριέ θα δυσκολευτείς αρκετά μέσα στον Αύγουστο, αφού τα ερωτικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ. Ανασφάλειες και φόβοι θα βγουν στην επιφάνεια.

Ταύρε αν είσαι μόνος σου αυτό τον καιρό, ετοιμάσου να αποχαιρετίσεις τα μοναχικά βράδια σου γιατί μια νέα γνωριμία θα ταράξει την καθημερινότητά σου.

Δίδυμε πρόσεχε γιατί ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του. Φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Καρκίνε ψάχνεις συνεχώς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δυσκολεύεις από μόνος σου τη ζωή σου, γι’ αυτό σταμάτα κι απόλαυσε το καλοκαίρι σου.

Λέοντα είναι η στιγμή να φανείς δυναμικός και να αντιμετωπίσεις με τόλμη τα προβλήματά σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και κάνε στην άκρη τα νεύρα σου.

Παρθένε δεν έχεις ιδιαίτερα καλή διάθεση και φαίνεται. Θα συνειδητοποιήσεις όμως ότι το καλοκαίρι δεν έχε φύγει και θα το εκμεταλλευτείς στο ύστατο βαθμό.

Ζυγέ έφτασε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου. Ένας απολογισμός θα σε βοηθήσει να πάρεις την κατάλληλη απόφαση και να ηρεμήσεις.

Σκορπιέ είσαι γεμάτος ενέργεια και όρεξη να περάσεις τον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού. Θα προκύψουν ωστόσο μικρά ζητήματα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου.

Τοξότη η ανεμελιά και το πάθος σου για τη περιπέτεια δεν εξαφανίζεται ποτέ. Δραστηριότητες και ευχάριστες στιγμές με φίλους θα γεμίσουν το δικό σου Αύγουστο.

Αιγόκερε θα περάσεις ένα μήνα που θα έχει απ’ όλα. Μικρές δυσκολίες θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε ρίξουν, αλλά αργότερα όλα θα λυθούν και θα βρεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόε θα ταλαιπωρηθείς αρκετά στα συναισθηματικά σου, αφού μια παρουσία από το παρελθόν σου θα επιστρέψει για να στοιχειώσει τις σκέψεις σου.

Ιχθύ, ο δικός σου Αύγουστος θα είναι γεμάτος με υποχρεώσεις και μια γεμάτη ρουτίνα που θα σε δυσκολέψει. Βρες χρόνο για ξεκούραση επειγόντως