Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην Αττική, μετέφερε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, με τον Ελληνα Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.
«Ο Πρόεδρος Αλ Σίσι εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη της Αιγύπτου προς τον αδελφό ελληνικό λαό», ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Αιγυπτιακής προεδρίας, Μπάσαμ Ράντι.
Νωρίτερα, την ίδια μέρα, το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών είχε εκφράσει επίσης τα βαθύτατα συλλυπητήριά του, δηλώνοντας ότι «η Αίγυπτος βρίσκεται σε πλήρη υποστήριξη με το φίλο λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας για να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία».
- Ανατροπή! Μπαίνουν οι συντάξεις Ιανουαρίου την επόμενη εβδομάδα – Πότε και τι ώρα θα δείτε τα χρήματα στα ATM
- Το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία μια επενδυτική ευκαιρία με την Ρωσία – Επιστροφή ενεργειακών ροών στην Ευρώπη
- Μεγάλες πιθανότητες για Χριστούγεννα στα «λευκά» – Πότε έρχονται χιόνια και βροχές







