Την τελευταία θέση της Ελλάδας στον Δείκτη Δίκαιης Ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως αποτυπώνει την καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες της χώρας και την οποία η κυβέρνηση αγνοεί.
«Ενόψει της αναχώρησης του κ. Τσίπρα για το Νταβός, του στέλνουμε την Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία, μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών, στον δείκτη της “δίκαιης ανάπτυξης”» αναφέρει η Πειραιώς και συμπληρώνει πως «και σε όλους τους επιμέρους δείκτες, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, καταγράφοντας νέα μείωση της αποταμίευσης των νοικοκυριών, μείωση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ και αύξηση της φτώχειας».
«Μάταια προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει ότι είναι φορέας κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα στοιχεία, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, τους διαψεύδουν καθημερινά» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Χριστουγεννιάτικη μαγεία στον Πειραιά: Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες στο Santa Night Run
- Politico: Ο Τραμπ αποστασιοποιείται και ο Μακρόν καλείται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
- Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης – Έφοδος της ΑΑΔΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών







