Οταν ήταν μικρή, είχε ζητήσει να της κάνουν δώρο μια κασέτα. Ηταν μια καντάτα του Μπαχ που την άκουγε συνεχώς και τραγουδούσε όλα τα κομμάτια. Η Κυβέλη Καστοριάδη, κόρη του φιλόσοφου, οικονομολόγου και ψυχαναλυτή Κορνήλιου Καστοριάδη, ασχολήθηκε με το τραγούδι από νωρίς καθώς η μουσική υπήρχε στο πατρικό της σπίτι στο Παρίσι όπου γεννήθηκε και ζει μόνιμα. «Συνεχώς υπήρχε κάτι που έπαιζε στο ραδιόφωνο, σε δίσκους και από αρκετά μικρή με ενδιέφερε το τραγούδι. Γενικώς η μητέρα μου τραγουδάει πολύ ωραία και ο πατέρας μου τη συνόδευε στο πιάνο. Είχα αρχίσει μουσικές σπουδές πιάνου αρκετά μικρή, αν και αρχικά ήθελα να γίνω λυρική τραγουδίστρια. Γενικώς τη φωνή δεν μπορεί κανείς να την εξασκεί όντας πολύ μικρός, οπότε στα δεκαέξι μου άρχισα να παίρνω μαθήματα».

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου CD με τίτλο «Songs for a blue cloud» από τη Μικρή Αρκτο, η ερμηνεύτρια παρουσιάζει μια συναυλία με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

«Πρόκειται για μια συναυλία για τον δίσκο που θα βγάλουμε με τον Ορέστη Καλαμπαλίκη για κιθάρα και φωνή, ο οποίος εμπεριέχει τραγούδια σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά). Είναι διασκευές τραγουδιών από τα μέσα του 1960 μέχρι τα τέλη του 1990. Με τον Ορέστη γνωριστήκαμε στο Παρίσι σε μια ομάδα φίλων και συνεργαζόμαστε εδώ και δυόμισι χρόνια. Ο καθένας συμβάλλει με τον δικό του τρόπο και υπάρχει μια αρμονία μεταξύ μας. Μου αρέσει η δουλειά του και ο τρόπος που παίζει. Ο τίτλος του δίσκου προέκυψε όταν κάναμε πρόβα στο Παρίσι σε ένα δωμάτιο στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου μια πολύ συννεφιασμένη μέρα. Ο Ορέστης μου είπε «για κοίτα ένα μπλε σύννεφο». Και είπα αυτός είναι ο τίτλος. Ο λόγος που το σκέφτηκα είναι ότι υπάρχει αυτή η διπλή έννοια της λέξης blue στα αγγλικά που είναι το χρώμα μπλε, αλλά και όταν κάποιος είναι λίγο θλιμμένος. Ετσι και τα τραγούδια του «Songs for a blue cloud» έχουν μια μελαγχολία».

Μια από τις δουλειές που ξεχωρίζει ήταν εκείνη με την Ντόρα Μπακοπούλου και τον Ηρακλή Βαβάτσικα που ήταν και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Sous le ciel de Paris». «Μια άλλη δουλειά που μου άρεσε πολύ ήταν τα γαλλικά τραγούδια του φόνου που είχα παρουσιάσει στο Παρίσι για τη Γιορτή της Μουσικής και ένα μιούζικαλ που έχω γράψει με μια φίλη μου με τίτλο «Oh My Glotte». Προσπαθώ να κάνω αρκετά πράγματα (σ.σ. παίζει, τραγουδάει, χορεύει μέχρι και κλακέτες), είναι κάτι πολύ ωραίο και αναγκαίο γιατί αν κανείς μένει στα ίδια πράγματα, τότε επαναλαμβάνεται. Ωστόσο δεν το κάνω για αυτό, αλλά επειδή υπάρχει αυτή η όρεξη να ανακαλύψω καινούργια πράγματα και να βελτιωθώ».

Στη συναυλία πέρα από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές θα ακουστούν και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Λέοναρντ Κοέν, Μπομπ Ντίλαν, Κουρτ Βάιλ, Σερζ Γκενσμπούρ, Μπορίς Βιαν κ.ά.