Η Skoda, έπειτα από 20 χρόνια αντιπροσώπευσης στην ΒΙΑΜΑΡ, περνάει στα χέρια της Kosmocar A.E. Συγκεκριμένα, από 1η Ιουνίου 2016, η Kosmocar Α.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας του Ομίλου Volkswagen αναλαμβάνει και την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Skoda στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια.

«Σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε., θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Werner Eichhorn, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda για Πωλήσεις και Μάρκετινγκ και συμπλήρωσε: «H Kosmocar A.E. είναι μια πολύ αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία και ως εκ τούτου ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης.»

Από την 1η Ιουνίου η Skoda θα ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε. η οποία έχει αποδεδειγμένα μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen. Στα επόμενα χρόνια, η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα. Στόχος του Τσέχου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι η σταθερή αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα.