Στις 10 Νοεμβρίου, η Ducati παρέδωσε την 50.000ή μοτοσικλέτα του 2015, σημειώνοντας αύξηση των πωλήσεων της κατά 23% σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία του περασμένου έτους.

Συγκεκριμένα, η Ducati συνεχίζει να αυξάνει τις πωλήσεις της - και για πρώτη φορά στην ιστορία της – καταρρίπτοντας το ρεκόρ της αφού πραγματοποίησε 50.000 παραδόσεις το 2015, έναντι της προηγούμενης χρονιάς με 40.650 πωλήσεις.

Στην ελληνική αγορά, η Ducati το εννιάμηνο του 2015 αύξησε τις πωλήσεις της κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 αυξάνοντας ταυτόχρονα σημαντικά και το μερίδιο αγοράς της. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αύξηση αυτή είχαν η νέα Ducati Scrambler και η νέα Multistrada.

Και όπως φαίνεται η Ducati ετοιμάζεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις της χάρη στη νέα γκάμα των μοντέλων της που θα εμπλουτιστεί με νέες παρουσίες. Έτσι, στην Διεθνή Έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA ,που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17 – 22 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Rho του Μιλάνο, θα παρουσιαστούν επτά ολοκαίνουργιες μοτοσικλέτες. Συμπεριλαμβανομένου του Monster 1200 R και ενός νέου μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους, η Ducati θα παρουσιάσει συνολικά εννέα νέα μοντέλα για το 2016.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από