O φορμαρισμένος φορ Κώστας Μήτρογλου που είναι πιστός στο ραντεβού του με τα δίχτυα αποτελεί πόλο έλξης για ευρωπαϊκούς συλλόγους. Τις τελευταίες ημέρες γερμανικές ομάδες συγκεντρώνουν όλο και περισσότερα στοιχεία για τον 25χρονο διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ηδη ο Μήτρογλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντόρτμουντ, ενώ και άλλοι γερμανικοί σύλλογοι περνούν από το μικροσκόπιο τον Πιστολέρο.

Στον πρώτο αγώνα μπαράζ της εθνικής μας με τη Ρουμανία πρόκειται να βρίσκονται την Παρασκευή στο Γ. Καραϊσκάκης εκπρόσωποι των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Βέρντερ Βρέμης , Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργης.

Οι Γερμανοί θέλουν να τσεκάρουν σε ακόμα ένα ματς τον Μήτρογλου, ενώ στη λίστα τους έχουν μπει ακόμα τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Ανδρέα Σάμαρη, Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Μανωλά.

Τα κατορθώματα του Μήτρογλου έφθασαν και στην Ολλανδία. Η ιστοσελίδα «voetbalvideotube.nl», ανέβασε βίντεο με τα γκολ που έχει πετύχει την εφετινή σεζόν ο διεθνή επιθετικός. Οι Ολλανδοί αναφέρουν αναλυτικά τα στατιστικά του και τα σημαντικά γκολ που έχει σημειώσει. Επίσης αναλύουν τα χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι που τον έχουν κάνει περιζήτητο στην Ευρώπη.

Οι Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ιδιαίτερα την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών του. Στην Τουρκία θα βρεθεί ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πιέρ Ισά για να παρακολουθήσει τον Ράφικ Τζιμπούρ(αγωνίζεται δανεικός στην Σίβασπορ). Οσον αφορά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο(δανεικός στην Άουγκσμπουργκ), επειδή δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής το πιθανότερο είναι να επιστρέψει τον ερχόμενο Ιανουάριο στον Ολυμπιακό και θα παραχωρηθεί υπό μορφή δανεισμού σε ελληνικό σύλλογο.

Το φιλικό

Με δύο γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες και ένα του Μάρκο Σέποβιτς ο Ολυμπιακός νίκησε σε φιλικό παιχνίδι(διάρκειας 60 λεπτών) την ομάδα των Νέων του συλλόγου με 3-0 την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στο ματς πήρε μέρος ο αμυντικός Μιγκέλ Τόρες ο οποίος δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Ετοιμοι είναι και οι Μασάντο, Εντινγκά, Ιμπαγάσα.

Οι Νέοι είχαν δοκάρι με τον Χαλκιά.

Οι συνθέσεις: Πρώτη ομάδα: Μέγιερι, Τόρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες, Σέποβιτς. Χρόνο συμμετοχής πήρε ο νεαρός γκολκίπερ Χουτεσιώτης.

Η ομάδα των Νέων: Γιαννιώτης, Τούφας, Μπουγιούκος, Μακροστέργιος, Βολονάκης, Λάτσι, Βουτσιώτης, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας, Πασαλίδης, Ψυχογιός. Αγωνίστηκαν και οι Ηλιάδης, Σάλιακας, Μαργαρίτης, Χαλκιάς, Νασιακόπουλος, Ρεντζής, Ιγνατίδης, Σιώπης, Παπασάββας.

Ο Μίτσελ έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του. Οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα και θα μπει σε τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό.

*Ο γνωστός ρεμπέτης , Αγάθωνας, έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για τον Ολυμπιακό καθώς την Πέμπτη έγινε κάτοχος της προνομιακής κάρτας μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Ο Αγάθωνας βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών και όπως τόνισε ο ίδιος πήρε την κάρτα προκειμένου να κάνει το χρέος του.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.