Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκάλεσε η ομίχλη που σκέπασε νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη.
Σε αρκετά σημεία η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη, δηλαδή μικρότερη των 100 μέτρων.
Σε πολλούς κεντρικούς δρόμους προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με μικρές ταχύτητες.
Η ομίχλη δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε τη λειτουργία του αερολιμένα «Μακεδονία» της πόλης.
Οπως έγινε γνωστό, δύο αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη, το ένα από την Πάφο και το άλλο από την Αθήνα, δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Καβάλας.
Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του «Μακεδονία», όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, τα δύο αεροσκάφη θα πετάξουν κανονικά προς τη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια ώρα, λόγω της ομίχλης, η οποία έχει αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί, μικρές καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στις αναχωρήσεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







