Ονειρο εφιαλτικής νυκτός!

1963: «ΛΟΝΔΙΝΟΝ: Νέα επεισόδια συνέβησαν έξωθι του θεάτρου «Ολντγουιτς», κατά τα οποία διαδηλωταί προέβησαν εις αποδοκιμασίας εναντίον των Ελλήνων Βασιλέων, παρουσία της Βασιλίσσης Ελισάβετ και του Δουκός του Εδιμβούργου. (…) Ο βρεταννικός Τύπος αναγράφει τα χθεσινά επεισόδια με μεγάλους τίτλους, ενώ οι Βασιλείς παρηκολούθησαν την παράστασιν του έργου του Σαίξπηρ «Ονειρο θερινής νυκτός». Τα επεισόδια εσημειώθησαν και κατά την άφιξιν αλλά και κατά την αναχώρησιν των Βασιλέων από οπαδούς της ειρήνης». «ΤΑ ΝΕΑ»

Κιλελέρ η Θεσσαλονίκη!

1966: «Η κυβέρνηση των Αποστατών αιματοκύλησε χθες την Θεσσαλονίκην. Εκατόν πενήντα πολίτες τραυματίες και δεκάδες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός των αιματηρών σκηνών που κράτησαν επί 12 ώρες σε αναταραχή την πρωτεύουσα της Βορείου Ελλάδος. Η εικόνα συμπληρώνεται με τις δεκάδες συλλήψεις που διενήργησε η Χωροφυλακή. (…) Από κυβερνητικής πλευράς κατεβλήθη προσπάθεια να αποδοθούν ευθύνες για τα επεισόδια στους διαμαρτυρόμενους σιτοπαραγωγούς». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Στο εδώλιο ο Πέκινπα

1975: «Ο Σαμ Πέκινπα, ο γνωστός από τις γεμάτες βίαιες σκηνές ταινίες του («Αγρια Συμμορία», «Αδέσποτα Σκυλιά») Αμερικανός σκηνοθέτης, 53 ετών, θα καθίση στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 22 Ιουλίου, γιατί προ μηνών είχε γρονθοκοπήσει άγρια υπάλληλο αεροπορικής εταιρίας σ’ ένα αμερικανικό αεροδρόμιο. (…) Φαίνεται ότι ο κ. Πέκινπα πρώτα δοκιμάζει τις αγριάδες του πάνω στους ανύποπτους διαβάτες κι ύστερα τις επαναλαμβάνει και στις ταινίες του». («ΤΑ ΝΕΑ»)