Ο Ανένδοτος φουντώνει

1962: «ΠΑΤΡΑΙ: Εις μίαν άνευ προηγουμένου, από πλευράς ενθουσιασμού, συγκέντρωσιν, ο λαός των Πατρών κατά δεκάδες χιλιάδες κατέκλυσε χθες την πλατεία των Τριών Συμμάχων και ήκουσε την ομιλίαν του αρχηγού της Ενώσεως Κέντρου κ. Γ. Παπανδρέου. Εις άνω των 35.000 υπολογίζεται το συγκεντρωθέν πλήθος… Τα κυριαρχούντα συνθήματα ήσαν: «1-1-4», «Παπανδρέου», «Κάτω οι κλέφτες», «Σεβασμός στο Σύνταγμα», «Να σπουδάσουν οι φτωχοί», «Δημοκρατία», «Θέλουμε δουλειά» κ.ά.». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Ελληνοκύπριος σώζει τον Ντενκτάς!

1970: «Ο Ελληνοκύπριος κ. Νικ. Μηχαηλίδης έσωσε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Κυρηνείας από βέβαιο πνιγμό τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ντενκτάς. Ο κ. Μιχαηλίδης πλέων με τη βάρκα του… αντελήφθη βυθισμένη λέμβο και πλησίον αυτής τον κ. Ντενκτάς ο οποίος επάλαιε απεγνωσμένα με τα κύματα. Με υπεράνθρωπη προσπάθεια έσυρε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στη λέμβο του και εν συνεχεία τον οδήγησε εξηντλημένο στην ξηρά». («ΤΑ ΝΕΑ»)

2ος στο Ελσίνκι ο Β. Παπαγεωργόπουλος

1971: «Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο εξαίρετος Ελληνας πρωταθλητής Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στους διεθνείς αγώνες του Ελσίνκι. Ανεδείχθη δεύτερος στον δρόμο των 100 μέτρων με τον θαυμάσιο χρόνο 10»2, που ισοφαρίζει το πανελλήνιο και βαλκανικό ρεκόρ». («ΤΑ ΝΕΑ»)