Ο ΜακΜίλαν πρωθυπουργός

1957: «ΛΟΝΔΙΝΟΝ: Ενώ ο λαβών την εντολήν σχηματισμού κυβερνήσεως εις την Αγγλίαν κ. Χάρολντ Μακμίλλαν ήρχισεν τας συνομιλίας του με διαφόρους πολιτικούς παράγοντες του κόμματος και αναμένεται ότι θα έχη σχηματίση υπουργείον εντός ολίγων ημερών, όλοι σχεδόν οι διπλωματικοί σχολιασταί των μεγάλων πρωτευουσών τονίζουν την δυσάρεστον έκπληξιν την οποίαν προεκάλεσεν ο παραμερισμός τού κ. Μπάτλερ εις την κοινήν γνώμην. (…) Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Ντάλλες φέρεται δηλώσας (…) ότι ο νέος Βρεταννός πρωθυπουργός δύναται να αναμένη πρόσκλησιν διά συνομιλίας εις τον Λευκόν Οίκον πολύ σύντομα». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Η κηδεία του Αρχιεπισκόπου

1962: «Εν μέσω γενικού πένθους και με αισθήματα ειλικρινούς θλίψεως ο αθηναϊκός λαός συνώδευσεν σήμερον εις την τελευταίαν του κατοικίαν τον Αρχιεπίσκοπον Θεόκλητον, ο οποίος ενεγράφη πλέον εις τας δέλτους των μεγάλων ιεραρχών της Ελληνικής Εκκλησίας». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Φαραντούρη: Επιστρέφω μόνο αν θα τραγουδώ ελεύθερα

1973: «Η Μαρία Φαραντούρη θα δεχόταν να επιστρέψη στην Ελλάδα μόνο αν μπορούσε να δίνη ελεύθερα συναυλίες παντού και να διαλέγη ελεύθερα το πρόγραμμα των συναυλιών της. Διαφορετικά «δεν έχει νόημα να γυρίσω αν δεν μπορώ να ερμηνεύσω το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, από το οποίο επί χρόνια είμαι γνωστή». Στις δηλώσεις αυτές προέβη η δημοφιλής ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε συνέντευξή της στο Μπι Μπι Σι. (…) Αναφερόμενη στο ελληνικό τραγούδι η Φαραντούρη είπε ότι «είναι γενική η παραδοχή για την κρίση που περνάει», αλλά θα ήθελε να συνεργασθή με νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις της Ελλάδος». («ΤΑ ΝΕΑ»)