Φωτογραφίες

ΤΗΝ ΠΙΤΑ των εργαζομένων στη Χαριλάου Τρικούπη έκοψε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Του έκαναν δώρο μια φωτογραφική μηχανή, με την οποία, λένε, να φωτογραφηθεί μπαίνοντας στο Μαξίμου ως Πρωθυπουργός. Πατάτες

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με τους πολιτικούς συντάκτες, που έγινε μετά, ο μεν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήπιε μόνο νερό. Ο δε Νίκος Αθανασάκης όμως συνελήφθη να πίνει κρυφά κρασί και να τσιμπάει πατάτες τηγανητές πίσω από την πλάτη του Γιώργου.

Εις μνήμην

ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ υποτροφιών με την ονομασία «Γιάννης Διακογιάννης» σε νέους δημοσιογράφους που επιθυμούν να αποκτήσουν ειδικότητα ακόμη και στο εξωτερικό θα θεσπίσει το προσεχές διάστημα το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου». Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον Γιώργο ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του εκλιπόντος δημοσιογράφου των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Διακογιάννη στη δημοσιογραφία και ανακοινώθηκε χθες από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Φιλιά

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ετήσια εκδήλωση επ΄ ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής είχε χθες ο Γιάννης Παπαθανασίου . Προσήλθαν ουκ ολίγοι κυβερνητικοί, αλλά την παράσταση έκλεψαν το σφιχταγκάλιασμα και οι δημόσιοι ασπασμοί Σάββα Τσιτουρίδη- Πάνου Παναγιωτόπουλου.