Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με την Αουγκσμπουργκ.
Ο διεθνής αμυντικός χρησιμοποιήθηκε μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ και αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό. Ο Σταφυλίδης είχε αγωνιστεί
για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα τον Νοέμβριο του 2017 σε αγώνα με την Μπάγερν, καθώς τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Στόουκ. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Αουγκσμπουργκ.
Στο μεταξύ, έκπληξη προκάλεσε η ξαφνική αλλαγή προπονητή στη Λεβερκούζεν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν βελτιωμένη και είχε δύο συνεχόμενες νίκες. Η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Χάικο Χάιρλιχ και να συμφωνήσει με τον Πίτερ Μπος (πρώην προπονητή του Αγιαξ και της Ντόρτμουντ) για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.
Στους πρωταγωνιστές της τελευταίας αγωνιστικής πριν από τη χειμερινή διακοπή ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο επιβλητικό 3-0 της Μπάγερν επί της Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. «Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά νομίζω πως πλέον είναι φανερή η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας», είπε ο Ριμπερί, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Βαυαρίας έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση μετά την ήττα της Γκλάντμπαχ από την Ντόρτμουντ (2-1).







