Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το καθήκον του στο ματς με τη Θέλτα υπογράφοντας μαζί με τον Ντεμπελέ το 2-0 της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ταξίδεψε με την οικογένειά του στη γενέτειρά του στην Αργεντινή, στην πόλη Ροζάριο, για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι Μπλαουγκράνα αποχαιρετούν το 2018 με την πρώτη θέση στη La Liga, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως δεν έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος: «Σε άλλα παιχνίδια παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο ήταν η αμυντική λειτουργία στο δεύτερο μέρος. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες και στη νέα χρονιά», είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σκόραρε, ο Γιαν Ομπλακ έσωσε και η Ατλέτικο πήρε τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ (1-0) για να παραμείνει κοντά στην Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, η Σεβίλλη, η οποία έως την προηγούμενη αγωνιστική ισοβαθμούσε μαζί της, γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λεγανές. Ο Μπεν Γεντέρ σκόραρε και έσωσε την παρτίδα.

Ωστόσο στην Ατλέτικο φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά εσωτερικά θέματα. Ο ισπανικός Τύπος ασχολήθηκε με τις δηλώσεις του Τόμας Παρτέι, ο οποίος μετά το ματς με την Εσπανιόλ υποστήριξε ότι «μερικές φορές νιώθω δυστυχισμένος στην Ατλέτικο», αναφερόμενος στον χρόνο συμμετοχής του. «Πρέπει να αγωνίζεσαι στα μεγάλα ματς για να είσαι χαρούμενος και να αισθάνεσαι δυνατός».

Ασφαλώς όμως το μεγάλο πρόβλημα για την Ατλέτικο είναι η πιθανή αποχώρηση του Λούκα Ερνάντες για την Μπάγερν. Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες θέσεις, η Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν η μόνη που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά