Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού εξακολουθεί να νοσηλεύεται το δίχρονο κοριτσάκι, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους το περασμένο Σάββατο 25/5 σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Από την ανάφλεξη, πήραν φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού, με αποτέλεσμα να υποστεί καθολικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Φορούσε ρούχα από τούλι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι φορούσε ρούχα από τούλι και ο στατικός ηλεκτρισμός από τα ρούχα του παιδιού προκάλεσε την ανάφλεξη της βενζίνης.

Το κοριτσάκι, φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του και δίνει μάχη για τη ζωή του, μεταδίδει το MEGA.

«Οι παιδοχειρουργοί αμέσως όταν είδαν το κοριτσάκι πήραν την αστυνομία για να ειδοποιήσουν για το πρόβλημα που συνέβαινε. Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς, οι οποίοι έχουμε μάθει ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και πάνω από 50% στο σώμα», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Έγινε λαμπάδα»

Μιλώντας για το θέμα στον ALPHA, συγγενής της οικογένειας είπε: «Το πήγανε στην Αθήνα το μωρό, έγινε “λαμπάδα”.

Κάηκε και ο παππούς, προσπάθησε να το σβήσει και έκαψε τα χέρια του».