Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 87χρονο άστεγο.
Ο 87χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό στην οδό Κωλέττη, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 12:00.
Μετά το τροχαίo δυστύχημα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος/thestival.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για άστεγο που τους τελευταίους μήνες κινούνταν στη συγκεκριμένη περιοχή μαζί με την κόρη του.
Τι αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία
Για το δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία όπου τονίζει πως «πρωινές ώρες σήμερα (10-11-2023) στη διασταύρωση των οδών Κωλέττη και Παλαιού Σταθμού, ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε πεζό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.
»Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».
Δείτε στιγμιότυπα από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος:

Από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος/thestival.gr

Από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος/thestival.gr

Από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος/thestival.gr
- Μελέτη έδειξε ότι τα chatbots της Τεχνητής Νοημοσύνης αποτυγχάνουν σε πάνω από 80% των αρχικών κλινικών διαγνώσεων
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική περνά στην ψηφιακή εποχή του τουρισμού – Από τη στρατηγική, στην εμπειρία του επισκέπτη»
- Εργαστήριο πλαστογραφίας στην Καλλιθέα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες με 10.000€ το κεφάλι






