Το Wrangler 4xe, που πλέον εξηλεκτρίστηκε και προσφέρεται και σε plug in εκδοχή, απέκτησε νέες εκδόσεις. Το Wrangler 4xe  χάρη στο Plug-in Hybrid σύστημα μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και μηδενικούς ρύπους, προσφέροντας δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χλμ.

Η νέα γκάμα του μοντέλου που είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες και στην Ελλάδα. Η έκδοση Sahara που εκτός από την εκτός δρόμου οδήγηση δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην καθημερινή χρήση, και η Rubicon για πιο «σκληρές» διαδρομές, σε εκτός δρόμου επιφάνειες .

Και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικά πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. Και στα δύο μοντέλα κοινός παρονομαστής είναι η Plug-in υβριδική λειτουργία, 4xe όπου οι δύο ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 400 Volt συνεργάζονται με έναν αποδοτικό τετρακύλινδρο Turbo βενζινοκινητήρα  και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων TorqueFlite. Και οι δύο εκδόσεις αποδίδουν συνολική ιπποδύναμη 380 ίππους. Τόσο η έκδοση Sahara όσο και η Rubicon παρέχει τη δυνατότητα στον οδηγό να αφαιρέσει ή να αναδιπλώσει τμήματα του αμαξώματος, όπως οι πόρτες, η οροφή και το παρμπρίζ για την απόλυτη επαφή με τη φύση.

Η νέα γκάμα του μοντέλου είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες με τιμές 84.900 € (Sahara) και 87.300 € (Rubicon).