Must win είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Μετά τις μεγάλες νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά (18:00) για την 5η αγωνιστική των play offs είναι μονόδρομος για την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκονται στο -5 από τον Άρη και στο -3 από τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα είναι καταστροφικό εν όψει και της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Νόρντιν Άμραμπατ και Όγκνιεν Βράνιες. Ο Μαροκινός άσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Βόσνιος στόπερ αντιμετωπίζει διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Εκτός μάχης θα βρίσκονται και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα.

Από εκεί και πέρα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών στον κρίσιμο αγώνα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.