Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις.
Και μία τέτοια καλείται να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς στη γραμμή κρούσης για το κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος υπέστη θλάση, καθώς και τον Χιλάλ Σουντανί.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος θεωρεί ότι πρέπει να ξεκουράσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ φέτος.
Το ματς με την Ένωση είναι το ιδανικό, αφού δεν κρίνει το παραμικρό, σε αντίθεση με τον τελικό του Κυπέλλου με τον ίδιον αντίπαλο ή τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League.
Όσο για τον αντικαταστάτη του Ελ Αραμπί, ελλείψει άλλου, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται προς τον Κώστα Φορτούνη.
Ο επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού θα μετατραπεί σε false 9 για μία αναμέτρηση, σε ένα ρόλο που έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν.
- Τουρκία: Σε ουδέτερη χώρα θα γίνει η ανάλυση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους που συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα
- Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Χάος στους δρόμους – Πού εντοπίζονται ισχυρά φαινόμενα (video)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα δαπανήσει 110 δισ. δολάρια για να αναπτύξει μια ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων την επόμενη δεκαετία







