Η κακοκαιρία «Ετεοκλής» που πλήττει τη χώρα έχει παρουσιάσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν, από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες, ενώ για Αργοσαρωνικό φεύγουν μόνο τα συμβατικά πλοία.
Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες. Επίσης, δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια Κυλλήνη- Κεφαλονιά.
Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, καθώς και έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με αυτό ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
- Σύλληψη 26χρονου που προκάλεσε τροχαίο προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο – Τραυμάτισε αστυνομικό
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;






