Ενα 12χρονο αγόρι που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν βρέθηκε στο κενό απο μεγάλο ύψος στο σπίτι του στη Γαστούνη υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο μικρός που έπεσε απο κενό ύψους 10 μέτρων δεν κατάφερε να κρατηθει στη ζωή.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 12χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι της διώροφης κατοικίας που διέμενε με την οικογένειά του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ έπαιζε βρέθηκε στο κενό.
Οι θεράποντες ιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το παιδί που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών διασωληνωμένο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
- Σύλληψη 26χρονου που προκάλεσε τροχαίο προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο – Τραυμάτισε αστυνομικό
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;






