Ευελπιστούμε ότι παρά τη συναισθηματική σας φόρτιση, που ήταν έντονη για αρκετούς, λόγω του ολόγιομου φεγγαριού του Οκτωβρίου στον Κριό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, να απολαύσατε κάπως το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, που πέρασε, με μια βουτιά κι ένα φαγητό δίπλα στη θάλασσα, κυρίως συντροφιά με ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς.

Αρχή εβδομάδας σήμερα και η Πανσέληνος στον φλογερό Κριό συνεχίζει να επηρεάζει άπαντες καλώντας μας να πάρουμε θέση για τα σημαντικά της ζωή μας, παλεύοντας με τους φόβους μας, να διατηρήσουμε την προσωπικότητά μας και να… χτίσουμε κάθε σχέση μας με βάση τα αληθινά μας συναισθήματα, χωρίς προσποιήσεις ή παρασυρόμενοι από τις ανάγκες μας. Θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που επιθυμούμε και στον εκάστοτε απέναντι ή στο να λειτουργήσουμε για το κοινό και όχι μόνο το δικό μας συμφέρον, ειδικά αφού ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω καθώς τετραγωνίζεται με τον Ήλιο, φωτίζει μυστικά και φέρνει αποκαλύψεις, που ανατρέπουν την εικόνα που είχαμε για ανθρώπους και καταστάσεις, προκαλώντας ξεσπάσματα και ρήξεις και σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα.

Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να ισορροπήσει κάπως με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, που θα φέρει ευκαιρίες για μετασχηματισμό, ανάπτυξη και εύρεση της ευτυχίας που όλοι αποζητούμε. Δεδομένου ότι κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή, να θυμάστε ότι όσο πιεσμένοι κι αν αισθανόμαστε, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο, κυρίως αν ανήκουμε στους παρορμητικούς και δη του 3ου δεκαημέρου, ίσως τώρα να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για προσωπική διεύρυνση.

Έτσι ή αλλιώς εφόσον έχουμε ξεκάθαρο στο κεφάλι μας τι είναι αυτό που θέλουμε, τι μπορούμε να κάνουμε και τι αντέχουμε, δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, κι αξιοποιώντας το μυαλό μας, να επανασχεδιάσουμε το πλάνο της ζωή μας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο απολογισμός θα είναι βαρύς, αν δεν καταφέρετε να δείτε τη συνολική εικόνα και συνεχίζετε να  επικεντρώνεστε στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ένα στρίμωγμα θα το νιώσετε, αλλά γι’ αυτό έχετε μερίδιο ευθύνης εξαιτίας της αναβλητικότητά σας να πράξετε τα δέοντα! Πόσο μάλλον όταν γνωρίζετε ότι είναι απαραίτητο να μπουν όρια είτε στους άλλους είτε στον εαυτό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα κληθείτε να διαχειριστείτε δύσκολες περιπτώσεις ανθρώπων ή καταστάσεων που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας! Μην πτοηθείτε. Απλά λάβετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους των ζητημάτων που σας απασχολούν πριν προχωρήσετε.