Συνάντηση μεταξύ της υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Η συνάντηση, η οποία κρατήθηκε μυστική, αφορούσε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Voria.gr τις εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των θεμάτων που ετέθησαν ήταν και η πιθανότητα οι παρατάξεις της κεντροαριστεράς που αυτή την ώρα συνεδριάζουν εκ νέου, να καταλήξουν σε κοινό υποψήφιο.

Επίσης, στην ίδια συνάντηση έγινε συζήτηση και για το ενδεχόμενο κάποιου είδους συνεργασίας της «Πρωτοβουλίας» με την παράταξη την οποία θα συγκροτήσει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που τελικά δεν θα προχωρήσει η υποψηφιότητα της Καλυψώς Γούλα η οποία έχει προκριθεί από την παράταξη του κ. Μπουτάρη.

Πάντως, η συνάντηση μεταξύ της υφυπουργού και του δημάρχου, την οποία, μάλιστα, επέλεξαν να μην ανακοινώσουν, δημιουργεί νέα δεδομένα, στις εν εξελίξει διεργασίες μεταξύ των παρατάξεων της κεντροαριστεράς.

Επιπλέον, γεννά και ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο και τις επιδιώξεις του κ. Μπουτάρη και κατά πόσον είναι ενήμερη γι’ αυτές η παράταξή του.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει συνάντηση του στενού επιτελείου του κ. Μπουτάρη με την κ. Γούλα.

Σε αυτήν συμμετείχε και ο επικοινωνιολόγος Στράτος Φαναράς με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010 και του 2014.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά την υποψηφιότητα της κας Γούλα, η οποία εμφανίστηκε αποφασισμένη να προχωρήσει, ακόμη και αυτόνομη, και ζήτησε από τον κ. Φαναρά να συνεργαστεί μαζί της.

Πηγή: Voria.gr