Από τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου το 2019 είναι ο Ιχθύς. Λόγω των θετικών πλανητικών επιρροών, που δέχεσαι, κυρίως από τον Δία στον Τοξότη, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις ιδέες και να υλοποιήσεις προσδοκίες ετών και να ξεχωρίσεις επαγγελματικά. Όσο και αν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, θα γίνεις πιο προνοητικός και προσαρμοστικός αξιοποιώντας όσα έμαθες τα τελευταία χρόνια και θα εργαστείς σεβόμενος τους κανόνες που επικρατούν. Έχεις πάρει το μάθημά σου και στη διαχείριση των οικονομικών, οπότε προνόησε και σε αυτόν τον τομέα, ώστε να καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου και τις ανάγκες σου. Τα αισθηματικά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν. Ζητούμενο παραμένει η ισορροπία μεταξύ του θέλω και αυτού που μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μην βιάζεσαι και μην απογοητεύεσαι. Από την άνοιξη θα αρχίσει να βελτιώνεται το κλίμα και σ’ αυτόν τον τομέα, που επιφυλάσσει όμορφες στιγμές τον Αύγουστο. Μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου και τη διατροφή σου. Το 2019 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά, που θα σου προσφέρει ευκαιρίες, τις οποίες εάν τις αξιοποιήσεις, θα μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες το επόμενο έτος.

Με ανάλαφρη διάθεση

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 3/1, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη συναντά τον Δία,  αναπτερώνονται οι ελπίδες και οι προσδοκίες μας και γίνεται πιο ανάλαφρη η διάθεσή μας, γεγονός που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε πιο χαλαρά πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμα και να γελάσουμε με τις αναποδιές που μας τυχαίνουν. Ορισμένοι θα είναι και αρκετά τυχεροί!

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται οι Τοξότες, στους οποίους η τύχη χαμογελά πλατιά και προσφέρει ευκαιρίες για να περάσουν καλά αλλά και να πετύχουν προσωπικές επιδιώξεις. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες  θα αντιμετωπίσετε μια εκνευριστική κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι, ωστόσο το θέμα είναι πως θα τη διαχειριστείτε. Ταύροι και Σκορπιοί αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και δεν θα χάσετε.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και τον τόπο που κατοικείτε φροντίστε να απολαύσετε την ημέρα (η φωτό είναι από την χιονισμένη λίμνη Πλαστήρα).