Εισαγγελείς στη Νότια Κορέα ζήτησαν την 30ετή φυλάκιση της πρώην πρόεδρου Παρκ Γκουν-χιέ, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο τα τοπικά ΜΜΕ.
Η πρώην πρόεδρος αποπέμφθηκε των καθηκόντων της τον Μάρτιο του 2017, μετά τον ρόλο που είχε στο σκάνδαλο διαφθοράς με την εμπλοκή της επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ, που συγκλόνισε την χώρα.
Η ίδια, στην διάρκεια της δίκης της, βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας κι εξαναγκασμό άλλων σε παράνομες πράξεις, ενώ απορρίπτει τις κατηγορίες.
- Ο Πούτιν «έτοιμος για διάλογο» με τον Μακρόν – «Αν υπάρχει αμοιβαία πολιτική βούληση, αυτό μπορεί να ιδωθεί μόνο θετικά»
- Το Ιράν προσφέρει βοήθεια στη Βενεζουέλα «σε όλα τα πεδία» στη σύγκρουση με τις ΗΠΑ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε ανατολικές και νότιες περιοχές – Η πρόγνωση έως και τα Χριστούγεννα







