Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, τον Ιανουάριο του 2016.
Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης σε κάθειρξη 18 ετών την 27χρονη συγκατηγορούμενη της 50χρονης, μετατρέποντας την κατηγορία σε βάρος της από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
Στον τρίτο κατηγορούμενο, που κρίθηκε ένοχος για υπόθαλψη εγκληματία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.
Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στις δύο γυναίκες αλλά ούτε και στον συγκατηγορούμενό τους για την υπόθεση δολοφονίας του ναυτικού, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία, θανατώθηκε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα που έμενε η σύζυγος με τον ανήλικο γιο του.
Το πτώμα του ναυτικού είχε εντοπιστεί τυχαία ένα χρόνο μετά το έγκλημα.
- Συναγερμός στα Χανιά: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε λύκειο – Στο νοσοκομείο 17χρονη μετά από εκδρομή στο εξωτερικό
- Politico: Σημαντική ήττα για Μερτς και Φον ντερ Λάιεν η συμφωνία στις Βρυξέλλες για την Ουκρανία
- Φορολοταρία 100.000 ευρώ: Δείτε πώς υπολογίζονται οι λαχνοί – Πώς να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις







