Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε και πάλι η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο όπου ομάδες νεαρών πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις 22.00 της Πέμπτης και συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα στις διασταυρώσεις των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, Τζωρτζ και Σαρρή.
Οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές και να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προσήχθησαν 16 άτομα, που αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







