Το MundoBasket 2023 πλησιάζει όλο και περισσότερο αφού η πρεμιέρα να είναι στις 25 Αυγούστου και η FIBA αποφάσισε να εντείνει το σασπένς δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο προώθωντας την διοργάνωση.
Στο εν λόγω βίντεο πρωταγωνιστούν ο Λούκα Ντόντσιτς από την Σλοβενία, ο Ζου Κι από την Κίνα, ο Τζόρνταν Κλάρκσον από τις Φιλιππίνες και ο Γιούτα Γουατανάμπε από την Ιαπωνία.
Οι τέσσερις μπασκετμπολίστες περνάνε ωραία στον ελεύθερό τους χρόνο απασχολούμενοι από τα αγαπημένα τους χόμπι μέχρι που φτάνει και η στιγμή που… το καθήκον καλεί. Ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Nothing Else Matters», δηλαδή «τίποτα άλλο δεν μετράει».
Basketball takes over the summer 🏀 🏖️#FIBAWC x #WinForAll 🏆 x #NothingElseMatters pic.twitter.com/dciaVDB0qN
— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) August 14, 2023
- Λόρα: Μάχη με τον χρόνο απέναντι σε ένα κορίτσι αποφασισμένο για όλα – «Πόσο θα κρύβεται αυτός που την βοηθά;»
- Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαι εδώ για τα παιδιά που έμειναν πίσω» – Συγκλονίζει η 20χρονη που ο πατέρας της δολοφόνησε τη μητέρα της στο Μενίδι
- Έντι Ράμα: «Οι Έλληνες πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αλλά δεν είναι»







