Ασύρματο ποντίκι Logitech MX Anywhere 3

Το Logitech MX Anywhere 3 είναι ίσως το κορυφαίο ασύρματο ποντίκι που κυκλοφορεί. Το κομψό αξεσουάρ διαθέτει τροχό κύλισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο ηλεκτρομαγνητικός τροχός είναι τόσο ακριβής που σταματά σε ένα pixel και τόσο γρήγορος που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση 1.000 γραμμών σε ένα δευτερόλεπτο. O σχεδόν αθόρυβος τροχος προσφέρει άριστη απόκριση. Είναι συμβατό με PC και Mac ενώ η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει για μήνες μεταξύ των φοιτήσεων.

Κάμερα για σκύλους Furbo

Η κομψή κάμερα σκυλιών Furbo συνδέεται στο Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τα κατοικίδια τους μέσω εφαρμογής smartphone.

Έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε Full HD μέσω ευρυγώνιου φακού. Το gadget μπορεί επίσης να προσφέρει λιχουδιές (που ελέγχετε απευθείας από το smartphone σας ενώ βρίσκεστε μακριά) ενώ διαθέτει και αισθητήρα γαυγίσματος.

Tribit StormBox Micro αδιάβροχο ηχείο Bluetooth

Παρά το μέγεθός του το ηχείο Tribit StormBox Micro Bluetooth είναι ικανό να προσφέρει απρόσμενα μεγάλη ένταση ήχου.

Διαθέτει ανθεκτικό ιμάντα σιλικόνης για προσάρτηση σε τσάντα ή ποδήλατο, γι’ αυτό και μεταφέρεται πολύ εύκολα παντού. Μπορείτε να περιμένετε έως και 8 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής.

Ασύρματα ακουστικά Sony WF-XB700 Extra Bass

Τα ασύρματα ακουστικά WF-XB700 Extra Bass της Sony, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βαθύ, έντονο ήχο και μάλιστα σε ελκυστική τιμή.

Με βαθμό προστασίας IPX4 για αντοχή στο νερό, τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι επίσης ιδανικά για άσκηση ενώ διαρκούν έως και 9 ώρες μεταξύ φορτίσεων.

Arlo Video Doorbell

Ένα απ’ τα καλύτερα κουδούνια του είδους, το Arlo επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να συνομιλούν με τους επισκέπτες, ακόμη και όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι. Η αδιάβροχη συσκευή προσφέρει video streaming υψηλής ανάλυσης με οπτικό πεδίο 180 μοιρών και νυχτερινή όραση.

Διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί. Το Arlo καλεί το τηλέφωνό του χρήστη απευθείας όταν κάποιος επισκέπτης πατήσει το κουμπί του καθώς και ειδοποιήσεις εάν ανιχνεύσει κίνηση.