Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Σάσα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αερόβια παιχνίδια και κατοχής μπάλας), συμπεριλαμβανομένου και του Λούκας Σάσα.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»).

Στην εθνική ελπίδων ο Σιαμπάνης

Μια ακόμη κλήση στην εθνική Ελπίδων για ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα παιχνίδια με αντιπάλους την Τσεχία (13/11) και τη Σκωτία (17/11).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάννη Καραμυτηλιού, που έφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια.

Ο Γιάννης Καραμυτηλιός έπαιξε στον ΑΡΗ την αγωνιστική περίοδο 1966-’67».