Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της βρίσκεται πλέον η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και καθημερινά η Δανάη Μπάρκα ανοίγει την πόρτα του νέου της τηλεοπτικού σπιτιού και καλωσορίζει όλους τους τηλεθεατές στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Με την πρόθεση η εκπομπή αυτή να μπει στα σπίτια όλου του τηλεοπτικού κοινού, η νεαρή ηθοποιός μπαίνει στον στίβο της τηλεόρασης γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία και βέβαια μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με το κοινό.

«Σ’ αυτό το ταξίδι φέρνω σίγουρα άγνοια κινδύνου. Ίσως επειδή το έχω αντιμετωπίσει ψύχραιμα έχουμε και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Είμαι χαρούμενη, είμαι αισιόδοξη, είμαι ανυπόμονη και έχω πολλά όνειρα και μεγάλη ανάγκη για αισιοδοξία. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που με διακατέχουν αυτές τις μέρες. Θα τα δείξω όλα. Άλλωστε το ζητούμενο είναι να είμαστε αληθινοί, κι εγώ αυτό ζητάω, και το κανάλι αυτό ζητάει. Νομίζω και οι θεατές αυτό ζητάνε.

Βάζω λοιπόν σε μια «βαλίτσα» χαμόγελο, αλήθεια, χαρά, χιούμορ, προσπάθεια, περίσσια όρεξη για δουλειά και από τις 21 Σεπτεμβρίου αυτή η βαλίτσα θα ανοίγει να βλέπουμε το εσωτερικό της όσοι μας ακολουθούν τηλεοπτικά!», ανέφερε η ίδια μιλώντας στα «Νέα».

Αποδεικνύοντας τη δυναμική που θα έχει η εκπομπή, πρώτος καλεσμένος της Δανάης θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής με το εξαιρετικό χιούμορ, κι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται στο Mega για να μοιραστεί με το «Πάμε Δανάη» τις σκέψεις του για την τηλεοπτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Στο πρώτο της αυτό τηλεοπτικό εγχείρημα ως παρουσιάστρια, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου δεν θα είναι μόνη. Δίπλα της, σ’ ένα στούντιο που θυμίζει λοφτ θα υποδέχεται τους έμπειρους συνεργάτες της για να συζητούν ό,τι αξίζει να γνωρίζει το κοινό στο ξεκίνημα της ημέρας του. Όλοι τους, με μπόλικη αισιοδοξία θα γίνουν μία παρέα και θα μιλήσουν στον κόσμο στη γλώσσα του σήμερα. Γιατί άλλωστε, η εκπομπή αυτή έρχεται να φέρει έναν φρέσκο αέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Στον καναπέ μαζί με την Δανάη, θα κάτσει λοιπόν ο Άρης Καβατζίκης. Όπλο του δημοσιογράφου η πολύχρονη εμπειρία αλλά και το ρεπορτάζ του στο lifestyle. Καθημερινά θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το star system με τον δικό του τρόπο, μαζί με συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας. Δίπλα του η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Με την ιδιαίτερη ματιά της προσεγγίζει απλά και πιο δύσκολα θέματα καθημερινής επικαιρότητας, ως μια εργαζόμενη μητέρα και σύζυγος.

Η θετική ενέργεια θα είναι διάχυτη στο «Πάμε Δανάη» και σε αυτό θα βοηθάει αρκετά η Σίσσυ Καλλίνη. Η δημοσιογράφος θ’ ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα, μεταφέροντας εναλλακτικά θέματα, ανατρεπτική ματιά, έξυπνες ιδέες και λύσεις που κάνουν τη ζωή λίγο πιο όμορφη. Όσο για τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο; Η υπόθεση είναι απλή. Το σατιρικό του σχόλιο και το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, θα δώσουν το δικό τους στίγμα για ό,τι συζητάει η Ελλάδα κάθε μέρα.

Την παρέα της εκπομπής ολοκληρώνει ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος καθημερινά θα παίρνει θέση στην κουζίνα. Όσο η Δανάη και οι συνεργάτες της θα συζητούν και θα ενημερώνονται, ο σεφ θα ετοιμάζει το πιο νόστιμο μεσημεριανό, ανοίγοντας την όρεξη με τις γευστικές δημιουργικές του προτάσεις.

Η σκαλέτα του «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει καθημερινά ιστορίες από τον έξω κόσμο και θέματα που αγγίζουν κι αφορούν τον καθένα ξεχωριστά. Γιατί θα είναι ένα πρωινό για όλους. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μιλούν με τους συντελεστές της εκπομπής, λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικά παιχνίδια. Παράλληλα, θα τους ακολουθούν στα ταξίδια τους ανά την Ελλάδα και θα ακούν τις εμπειρίες τους μέσα από βίντεο.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο Μίνως Θεοχάρης και την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.