Για μια τελευταία θλιβερή παράσταση της κυβέρνησης Τσίπρα κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στις τροπολογίες που έρχονται στη Βουλή τις τελευταίες μέρες.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ τόνισε πως «στο Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, στη Βουλή των Ελλήνων, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στο ΣΔΟΕ, στο Υπουργείο Παιδείας και όπου μπορούν, ρουσφετολογούν αγρίως για τους κομματικούς τους εγκάθετους, φίλους και γνωστούς, αγνοώντας την πλειοψηφία των Ελλήνων», προσθέτοντας πως παρά το γεγονός ότι έπειτα από 4,5 χρόνια, ο ελληνικός λαός απάντησε δύο φορές στον κ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν πήραν το μήνυμα, μιας και συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να κάνουν τα ίδια, όπως λέει. «Παίζει με το μέλλον των οικογενειών μας και της νέας γενιάς που προσπαθεί να έχει ένα δίκαιο μέλλον στη χώρα και να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό και διορίζει όσους μπορεί ρουσφετολογώντας ασύστολα και υποτιμώντας τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε για τον κ. Τσίπρα, ο Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά ισχυρό μήνυμα στην κάλπη σημειώνοντας πως μιλά οριζόντια σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σε αυτούς που μας ψήφιζαν και αυτούς που δεν μας ψήφιζαν. «Όλοι καταλαβαίνουν ότι η σημερινή κατάσταση οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Αντιλαμβάνονται ότι είναι προς το συμφέρον των παιδιών τους να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα. Ο Μητσοτάκης μιλά για την πάση θυσία μείωση της φορολογίας, για ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επενδύσεων που θα φέρει νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, για την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας ως αγαθό της Δημοκρατίας και αφορά όλους τους πολίτες, δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς, για έναν νέο πατριωτισμό και το δικαίωμα των Ελλήνων να αισθάνονται υπερήφανοι για τη χώρα τους μετά τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά μας θέματα στους οποίους ήταν απέναντι» είπε.

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως «εξακολουθεί να κάνει πως δεν ακούει, συνεχίζει τις υπόγειες μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία, χωρίς καμία νομιμοποίηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Το θέμα δεν είναι κομματικό, είναι εθνικό» και κατέληξε: «Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης είπε ότι το μπλε του χάρτη είναι το μπλε της Ελλάδας. Είναι επιτακτική ανάγκη η μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ