Στον τρίτο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτήν την φορά στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε ο επικεφαλής διαιτησίας της Ευρωλίγκας, Ρίτσαρντ Στόουκς.

Ο Άγγλος έδωσε το «παρών» στο κλειστό του Αμαρουσίου και μάλιστα είχε συνομιλία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έπειτα το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ισχυρός άντρας του Τριφυλλιού ρώτησε τον επικεφαλής της διαιτησίας της διοργάνωσης αν είναι ικανοποιημένος με τη διαιτησία σε αυτό το διάστημα. Από την πλευρά του ο Στόουκς του απάντησε πως είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος, με τη συζήτηση των δύο αντρών να διαρκεί για λίγο ακόμα, με το κλίμα πάντως να είναι πολύ καλό.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.