Το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ρώμη πήρε ο Τζόρνταν Λουκάκου καθώς ο αμυντικός της Λάτσιο δεν θα φορέσει την φανέλα της Νιούκαστλ. Η αγγλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τους λατσιάλι και τον παίκτη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ωστόσο ανακοίνωσε πως ο Λουκάκου θα επιστρέψει στους λατσιάλι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή ήταν ότι ο Λουκάκου δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ, κάτι που οδήγησε την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να μην προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη.
Η Νιούκαστλ δεν επισημοποίησε τους λόγους για το «ναυάγιο» της μεταγραφής και αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο παίκτης θα γυρίσει στην Λάτσιο.
- Σοκ σε Ευρώπη και Ελλάδα: Σπέρμα από δότη με γονίδιο που προκαλεί καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη σχεδόν 200 παιδιών
- Φρίκη: Σύζυγος στραγγάλισε και διαμέλισε τη γυναίκα του πριν την πολτοποιήσει στο μπλέντερ
- Βροχή πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ: 28,8 εκατ. ευρώ σε βιολογική κτηνοτροφία και μελισσοκομία







