Αυτές τις ημέρες θα έπρεπε κανονικά να σχολιάζουμε το νέο επεισόδιο του Game of Thrones. Δυστυχώς όμως, για εμάς τους φανατικούς της σειράς – φαινόμενο, τελείωσε και ο έκτος κύκλος! Για όσους λοιπόν εμφανίζουν ήδη… στερητικό σύνδρομο και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τον επόμενο κύκλο, η Βόρεια Ιρλανδία έχει το αντίδοτο!

Ο τοπικός τουριστικός οργανισμός προτείνει ένα αξέχαστο ταξίδι στα χνάρια του Τζον Σνόου, σε μαγευτικές τοποθεσίες οι οποίες αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα της σειράς. Εκτός από την περιήγηση, το «μενού» περιλαμβάνει και πολλές δραστηριότητες όπως τοξοβολία στο Κάστρο Ward, το σπίτι των Σταρκ στο Γουίντερφελ, ιππασία στον Δρόμο του Βασιλιά (Kingsroad) ή βαρκάδα στη Στενή Θάλασσα (Narrow Sea).

Χάρτες και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τους πιστούς που θα τολμήσουν ένα τέτοιο ταξίδι ή για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από τα έξι χρόνια γυρισμάτων στην περιοχή, υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ireland.com/articles/regions/game-of-thrones/landing/