Τελευταία Νέα
Τη δυνατότητα δημιουργίας κοινών τουριστικών πακέτων με στόχο την προσέγγιση τουριστών από μακρινούς προορισμούς, όπως είναι η Κίνα και η Ινδία, εξετάζουν Ελλάδα και Τουρκία.
Το θέμα των ελληνοτουρκικών τουριστικών πακέτων συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο των Τουρκικών Επιμελητηρίων Ριφάτ Χισαρτζικλίογλου.
Οπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε από τον κ. Χισαρτζικλίογλου, «υπάρχουν πάρα πολλοί τουρίστες παγκοσμίως που δεν έχουν επισκεφθεί ούτε την Ελλάδα ούτε την Τουρκία και για να πάρουμε μερίδιο από αυτή την αγορά πρέπει οι δύο χώρες να συνεργαστούν». Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε, «υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ώστε οι Ελληνες και οι Τούρκοι να αναπτύξουν τις εμπορικές σχέσεις τους» και πρόσθεσε ότι «ο τουρισμός για την Ελλάδα και την Τουρκία κατέχει την πρώτη θέση».
Σχόλια
Vidcast: Στα Σχοινιά







