ΤΑΙΝΙΑ

Τα φαντάσματα των πρώην

ALPHA 23.00

Κατά τη διάρκεια του γάμου του αδελφού του, ένας πολυγαμικός, κυνικός φωτογράφος (Μάθιου ΜακΚόναχι) στοιχειώνεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος του και αλλάζει μυαλά. Ανορθόδοξη αισθηματική περιπέτεια φαντασίας του Μαρκ Γουότερς, αμυδρά εμπνευσμένη από τη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς. Οι Τζένιφερ Γκάρνερ, Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ Φόρστερ συμπωταγωνιστούν. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2009 (93′) ** ½

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Φιλιώ θέλει να μάθει τι ήταν αυτό που ξεπληρώνει ο Μένιος στον Ηλία, αλλά ο Μένιος με τον Χαραλάμπη προσπαθούν να την αποπροσανατολίσουν. Ο Ηλίας με τη δημοσιογράφο έχουν πάρει σβάρνα, ενθουσιασμένοι, όλο το χωριό, για να παρουσιάσει το μέρος που θα γίνει τουριστικός προορισμός, αλλά δεν του πάνε όλα όπως θα ήθελε, αφού είναι πολλοί εκείνοι που στρέφονται εναντίον του… Η Κατερίνα με τον Παναγή και τον Θοδωρή, που ξέρουν την αλήθεια, φοβούνται ότι η Μυρτώ θα κάνει μεγάλη ζημιά μετά την καζούρα που της έκαναν.

Εξαψη

Mega 21.00

Η Τζόυ τα βάζει με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά της γίνεται επικίνδυνη. Η υπόθεση της Βίκυς επανεξετάζεται λεπτομερώς. Μαρίνα και Ορφέας αποκαλύπτουν ένα ένα τα γεγονότα όπως έγιναν πραγματικά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό. Η Βίκυ επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς κανένα νεότερο από τη μητέρα της. Η Εβίτα προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή όπως δεν έκανε ποτέ πριν! Ο Αλέξανδρος περνά χρόνο με τα παιδιά του. Μηνάς και Κωστής μιλάνε, ίσως για πρώτη φορά, ειλικρινά. Ο Γιάννος ζητεί από την Κλαίρη μια πολύ μεγάλη χάρη.