Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές έχει συγκεντρώσει το βίντεο με το ρεσιτάλ πιλότου στη διάρκεια πτήσης από τη Σαντορίνη για Αθήνα.

Ο πιλότος, που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο στο TikTok, θέλησε να αστειευτεί με τους επιβάτες και να αυτοαποθεωθεί για την πτήση που έφτασε 35 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό της.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει αποθεώνοντας τον εαυτό του «η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50».

«Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος», ακούγεται να λέει ο πιλότος.

Ενώ συνεχίζει «ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να τη θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», ήταν το μήνυμά του στους επιβάτες.

Όταν το αεροπλάνο πάτησε στο έδαφος, ο πιλότος επανήλθε λέγοντας «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ», συνέχισε ο πιλότος.

Η αποθέωση, εκτός από το αεροσκάφος συνεχίζεται και στα σχόλια του βίντεο καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αναγνώρισαν τον συγκεκριμένο πιλότο.

«Είναι ο καλύτερος. Πετάω συχνά με αυτή την εταιρεία και η πτήση με αυτόν τον πιλότο είναι απόλαυση», γράφει κάποιος στα σχόλια του βίντεο, ενώ άλλος λογαριασμός σχολίασε «πρώτη φορά ακούω πιλότο και καταλαβαίνω τι λέει».

@nikolaoskardarasΟ Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

«Το πατήσαμε λίγο παραπάνω, το σκίσαμε»

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 που ένα βίντεο με τον ίδιο πιθανότατα πιλότο να δίνει ρεσιτάλ σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα είχε συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Τότε, όμως, αντί να φτάσει νωρίτερα, η πτήση έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση.

Υπήρξε τότε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή περίπου με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

@georgeeeevTo pigame treno ✈️♬ sonido original – George V