Για όλα όσα κατέθεσε στις Αρχές η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της Καρολάιν, λίγο μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της συμβούλου, το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη ήταν προβληματικό.

“Η εντολέας μου έδωσε στις Αρχές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση όσον αφορά στην προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει” τόνισε. Σημείωσε δε ότι ενδεχομένως από αυτές τις λεπτομέρειες να γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος αλλά και να επιβεβαιωθεί ότι είχε προμελετηθεί το έγκλημα.

“Ήταν διάχυτος ο φόβος που αισθανόταν η Καρολάιν στις συνεδρίες της. Γι αυτό και απαιτούσε η εντολέας μου να κλείνει καλά η πόρτα, ώστε να μην ακούει κάτι ο σύζυγός της 20χρονης. Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σεξουαλική, τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι” πρόσθεσε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Έκανε παράλληλα γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή αναζητούσε κατοικία η Καρολάιν, αρχικά στο Χαλάνδρι και ύστερα στην περιοχή του Συντάγματος. “Προσπαθούσε να βρει τρόπους να απεγκλωβιστεί από την κατάσταση” είπε.

“Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον καθ’ ομολογία δράστη. Πήγε και την βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος! Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν” σημείωσε.

«Η Καρολάιν φοβόταν πάρα πολύ τον Μπάμπη – Έψαχνε σπίτι για να φύγει»

Η κ. Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού μιλώντας την Κυριακή στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε ότι  η 20χρονη Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, για να φύγει.

Ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφοόνο, τόνισε η κ. Μάρκου.

Η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.