Η SKODA, διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα σε μοντέλα με καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG) κατάφερε να ανεβάει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021 ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 327 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους. Από αυτά, τα 130 ήταν μοντέλα της SKODA, που μεταφράζεται σε ποσοστό 39,76% .

Να σημειωθεί, ότι το φυσικό αέριο προσφέρει δύο βασικά πλεονεκτήματα: το πρώτο, ουσιαστικά η συμπεριφορά του κινητήριου συστήματος παραμένει ίδια είτε χρησιμοποιείται φυσικό αέριο είτε βενζίνη και το δεύτερο, το κόστος χρήσης είναι πολύ χαμηλό. Ενδεικτικά, το κόστος κίνησης με φυσικό αέριο είναι μόλις 3 €/100 χλμ. (με σημερινή τιμή 0,834 €/κιλό)!

Η SKODA προσφέρει σε έκδοση G-TEC, με κύριο καύσιμο το φυσικό αέριο, τα SCALA, KAMIQ καθώς και τη νέα OCTAVIA, στην τέταρτη γενιά της.

Όλα τα μοντέλα προσφέρεται μέσω του προγράμματος SKODA ONE, που περιλαμβάνει άτοκη χρηματοδότηση, επιτόκιο 3,5%, προκαταβολή 0%, πληρωμή δόσης μέτα από 4 μήνες κ.α.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα SKODA SCALA G-TEC, SKODA KAMIQ G-TEC και SKODA OCTAVIA G-TEC, ξεκινούν από 17.500 €, 19.500 € και 26.100 €, αντίστοιχα, ενώ η SKODA OCTAVIA G-TEC είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για taxi, με ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης 23.302 €.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από